Aanpak

Jarenlang zijn we bezig geweest met het standaardizeren van big data tooling, zonder het gewenste succes. De realiteit is dat in de meeste gevallen een begrip van domeinkennis cruciaal is voor succes. De meeste projecten die wij doen zijn daarom maatwerk, waarbij we graag gebruik maken van de grote set aan standaard componenten die we op de plank hebben liggen en de uitgebreide expertise die we hebben opgedaan.

Images

Prototype

In een eerste opzet kijken we normaliter naar de precieze klantbehoefte. Search en machine learning is meestal een middel om tijd de besparen op de werkvloer. Experts kunnen hierbij meestal niet volledig vervangen worden door een machine, maar wel geholpen in hun primaire proces.

De eerste fase in het proces is daarom om simpelweg mee te kijken met de domeinexpert en gericht vragen te stellen over de data, werktijd en het werkproces. Op basis van deze input, maken wij de eerste stap richting parsing en feature extractie. Indien search beter geschikt is dan machine learning, zullen we hierin een advies geven inclusief wat onze verwachtingen hierbij zijn.

Hierna proberen we met een korte klap zo veel mogelijk van de oplossing in een snel prototype te maken. Indien geen data hoeft te worden verzameld van complexe bronnen, is de tijd die het ons kost om een dergelijk prototype van de grond te krijgen is in de meeste gevallen in de orde van enkele weken werk.

Het doel van een dergelijk prototype is om een beter gevoel te krijgen van wat een gebruiker kan verwachten van een dergelijk systeem. Tot het moment dat dit is gemaakt, kunnen we slechts doelen stellen en inschatten of dit een kans van slagen heeft; pas na het maken van een prototype kunnen we aantonen dat het wel of niet het gewenste doel gaat opleveren.

Productie

Indien het prototype voldoet aan de gestelde doelen, gaan we graag een stap verder om het prototype om te zetten in een product. Bij productie zijn uiteraard ook dingen zoals hosting, SLA, etc. van toepassing en zullen de hacks die bij een prototype zijn gemaakt worden omgezet in onderhoudbare code. Ons doel is uiteraard altijd om oplossingen in productie te krijgen.

In de meeste gevallen leveren we vervolgens onze oplossingen aan de klant. Wij leveren onze software normaliter in licentievorm, met support en documentatie en eventuele hosting. Een Escrow overeenkomst is daarnaast mogelijk voor gegarandeerde continuiteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u het best contact met ons opnemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright (c) 2024 by NubiloSoft, all rights reserved.