Zorg

Wij denken dat zorgprofessionals het liefst bezig zijn met zorg en niet met computers. Door de enorme regeldruk blijkt dit helaas soms lastig te zijn in de praktijk. Daarom zoeken wij liefst samen met zorgprofessionals naar oplossingen in de zorg, die ervoor zorgt dat het vertrouwen in de zorgprofessional toeneemt, zonder dat dit extra werk achter de computer oplevert.

Zorg

Zorgdeclaraties

Vanuit zorgaanbieders, zorgverzekeraars, accountants en de wetgever is er een toenemende vraag naar inzicht in de rechtmatigheid van zorgdeclaraties. Samen met onze partner realiseren we daarom software, waarin we dagelijkse controles realiseren op de bronregistratie bij ziekenhuizen en GGZ's. Hiermee reduceren we de complexiteit voor de zorginstellingen, omdat de software deze complexiteit oplost.

Daarnaast is het mogelijk om voor zorginstellingen om zelf dagelijkse audits te definieren. Via workflows en prioriteiten worden resultaten vervolgens gerouteerd naar de juiste persoon om compliance problemen en mogelijke onderregistratie op te lossen.

Wij leveren met onze partner deze software al ruim een decennium aan vele zorgaanbieders in Nederland.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u het best contact met ons opnemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright (c) 2024 by NubiloSoft, all rights reserved.