Management

In veel managementsystemen is het cruciaal om zo snel mogelijk, zo compleet mogelijke informatie te krijgen van de huidige status. Meta-dateren en annoteren van velden uit tekstuele informatie blijkt daarbij zeer tijdrovend en foutgevoelig, wat grote consequenties heeft op managementbeslissingen.

NubiloSoft werkt daarom liever met de brongegevens: de ruwe, tekstuele documenten. Door slim gebruik te maken van machine learning en search technologie, ontsluiten we de juiste informatie. Bovendien doen we dit op de volledige data in plaats van een steekproef en leveren we de gewenste informatie met een veel kortere doorlooptijd op.

Management

Rapid prototype

Beslissingen op managementniveau hebben vaak grote financiele consequenties op zowel de korte als de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat beslissingen worden genomen op basis van de juiste informatie, die up-to-date is en zonder bias is samengesteld.

NubiloSoft heeft meerdere van dergelijke projecten gedaan, waarbij niet alleen de kwaliteit van de resultaten belangrijk was, maar vooral ook de betrouwbaarheid van deze resultaten. Met machine learning is het in tegenstelling tot een handmatig proces mogelijk om beiden op te leveren. Dit betekent dat u niet alleen ziet wat volgens de machine in de data staat, maar ook hoe betrouwbaar deze informatie is.

In een eerste opzet kijken we normaliter naar de precieze klantbehoefte. Wij gaan ervan uit dat beslissingen volgen uit bepaalde KPI's, die relevant zijn voor uw markt. Met een expert zullen we gaan kijken naar hoe we deze KPI's kunnen achterhalen uit data, en welke data we hiervoor nodig hebben.

Deze data-verzameling stap is meestal de grootste bottleneck, omdat belangrijke beslis-informatie meestal simpelweg niet beschikbaar is voor het publiek. Indien u ruwe informatie handmatig zelf niet kunt vinden, is het in de regel niet zinnig om verder te gaan. In veel gevallen is de informatie echter wel prima te vinden en ofwel versnipperd of te veel om adequaat te verwerken.

Hierna proberen we met een korte klap zo veel mogelijk van de oplossing in een snel prototype te maken. Indien geen data hoeft te worden verzameld van complexe bronnen, is de tijd die het ons kost om een dergelijk prototype van de grond te krijgen is in de meeste gevallen in de orde van enkele weken werk.

Productie

Indien het prototype voldoet aan de gestelde doelen, gaan we graag een stap verder om het prototype om te zetten in productie. Bij productie zijn uiteraard ook dingen zoals hosting, SLA, etc. van toepassing en zullen de hacks die bij een prototype zijn gemaakt worden omgezet in onderhoudbare code. Ons doel is uiteraard altijd om oplossingen in productie te krijgen.

In de meeste gevallen leveren we vervolgens onze oplossingen aan de klant. Wij leveren onze software normaliter in licentievorm, met support en documentatie en eventuele hosting. Een Escrow overeenkomst is daarnaast mogelijk voor gegarandeerde continuiteit.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze producten en diensten, dan kunt u het best contact met ons opnemen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Copyright (c) 2024 by NubiloSoft, all rights reserved.